понеділок, 22 лютого 2021 р.

Ангели Майдану

 «Вас пам’ятати будемо завжди

Із вами будемо боротись за країну
За ту країну, де нема брехні
За нашу й вашу мирну Україну…»
"Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні.
З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України учні Зав’язанцівського ЗЗСО І-ІІІ ст (директорка О. Р. Бервецька) разом з педагогом-організатором М. Р. Козловською підготували лінійку "Ангели Майдану". Школярі вшанували Ангелів небес хвилиною мовчання, подякували Героям за їхню мужність та відвагу, обговорили трагічні події на Майдані, поділилися своїми враженнями та думками.
Учні знають, що загиблі на Майдані – світле воїнство, котре постало, наче як з порожнечі. Але насправді воно постало з високих могил нашої древньої землі. Шляхетні воїни давнини переродилися в простих наших сусідів та друзів – студентів, фермерів, підприємців. Вони подарували нам все і віддали все, що мали. Тому, ми не можемо цим знехтувати.
Ми завжди повинні пам`ятати відвагу, силу духу та стійкість людей, які віддали своє життя за майбутнє України. Подякувати всім, хто відстояв Майдан як яскравий приклад мужності, сили духу, чесності та патріотизму!
Герої таки не вмирають,
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!










Немає коментарів:

Дописати коментар