пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Кликав до школи останній дзвінок




  Свято  останнього дзвоника у школах - день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сідають за парти. День радості та смутку водночас, адже для одних –  це чергове закінчення навчального року, а для інших – ще одна сходинка до вступу у доросле життя.
    У Завꞌязанцівському НВК Мостиського району  25 травня 2018 року під керівництвом педагога-організатора Козловської Марії Романівни свято розпочалося урочистістю. Прозвучав Державний Гімн України. На урочисту лінійку зібралися учні, вчителі, батьки та  гості.  Уся шкільна родина оплесками зустрічала випускників, які крокували разом зі своєю першою вчителькою Костецькою Дарією Степанівною  та класним керівником Ванько Вірою Степанівною.  Зробивши почесний круг, вони вишикувалися в центрі лінійки та взяли участь у танцювальному  флеш-мобі.
    
 Завітав на свято настоятель храму святого Дмитрія отець Іван ,який побажав учням ефективно використати здобуті знання, аби бути гордістю для країни,стати гідними громадянами України.
  До слів привітання долучилася директор НВК Бервецька Оксана Романівна, яка наголосила, учням що не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами. А талант завжди родом з дитинства. Кажуть, що кожна людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. У нашому НВК виростає талановита молодь, яка вплете у національний вінок цвіт свого таланту.
   Але  яке свято без пісень і танців! Школярі влаштували справжній святковий концерт. Заряд бадьорості отримали всі присутні!
     Усі  побажали випускникам успіхів та здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для них шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники!







Немає коментарів:

Дописати коментар