пʼятниця, 11 травня 2018 р.

Благословенне слово «Мати»




   Весна приносить нам багато чудових свят, які ми святкуємо всією родиною. Свято Матері відзначають люди всього світу. Воно припадає на другу неділю травня, коли природа-матінка вбирає свою землю весняними квітами.
   День матері - свято любові і поваги, і єдиним справжнім подарунком у цей день є вираз взаємної любові! Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за всі її старання, за виховання дітей.
   У Завꞌязанцівському НВК Мостиського району  під керівництвом педагога-організатора Козловської Марії Романівни та вчителя музики Левицького Богдана Івановича  11 травня 2018  року було проведено свято, присвячене  Дню Матері та Міжнародному дню сім'ї.
       «Молитва за маму» уже  з перших хвилин звучання заворожила увагу, змусила тремтіти найпотаємніші нотки душі кожного з присутніх. Звучали у виконанні школярів пісні «Мамо!», «Червона калина», «Рідну маму бережіть». Ведучі Середницький Назар та Добровольська Анастасія  розповіли історію виникнення свята та традиції його проведення у різних країнах. Гаврон Марія,Середницький Назар,Мендель Мар’ян,Левицька Марія повеселили зал талановитим виконанням гуморесок.
         В образі матері учні осягли розумом рідну Україну, мальовничу і прекрасну, страдницьку, але невмирущу Україну – край смутку і краси, радості і печалі,Україну – розкішний вінок з ружі і барвінку,з її милозвучною мовою, задушевною піснею, чарівною вишивкою.








Немає коментарів:

Дописати коментар