пʼятниця, 18 травня 2018 р.

За крок у перший клас



Все починається в житті з малого,
З зернини ‒ хліб, з промінчика ‒ зоря.
А ти почав свою дорогу
із нашого дитячого садка!
   Урочиста, яскрава зала, чарівні дівчатка у вишуканих сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей – усмішки. Вони так чекали та готувалися до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.
    Не так давно батьки привели діток до садочка, довірили нашому колективу найцінніший скарб ‒ свою малечу. Минуло кілька років... І ми побачили вже дорослих, розумних, творчих, вихованих громадян, наше майбутнє!
       У ДНЗ «Сонечко» Завꞌязанцівського НВК 18  травня  2018 року пройшов випускний ранок . До зали завітали казкові персонажі: Буратіно, Кіт Базиліо та Лисиця Аліса, Шапокляк, які відмовляли дітей-випускників йти до школи, а запропонували записатися до школи "Шкідливих наук". Та діти від цієї пропозиції відмовилися, бо вже готові навчатися в школі. Також веселою бешкетницею була і Баба Яга. Усі разом ми згадали, якими маленькими були та якими дорослими стали наші діти. Мелодійними піснями, віршами. таночками випускники сколихнули турботливі серця своїх батьків. Найособливішим моментом свята була композиція «Ми повернемося!»
  На згадку про садочок випускники отримали дипломи від директора НВК Бервецької Оксани Романівни.
        Наші діти тепер  будуть вчитися в школі та радувати своїх батьків новими досягненнями та великими перемогами!







Немає коментарів:

Дописати коментар