понеділок, 7 листопада 2022 р.

У стінах рідної школи

 У стінах рідної школи

У Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів директорка (Оксана БЕРВЕЦЬКА) відбулася зустріч з випускником , сьогодні - захисником України Миколою Ханащаком.
Переступивши поріг рідної школи , Микола пригадав безтурботні та найщасливіші шкільні роки. Побував у класах, у яких вчився. Саме звідси взяв для себе правильні життєві уроки , розставив пріоритети, сміливо і впевнено вирушив у доросле життя .
Захисник із задоволенням спілкувався та фотографувався зі школярами, закликав їх добре вчитися ,щоб у майбутньому приносити користь своїй країні. Здобувачі освіти вручили йому малюнки ,розписаний із побажаннями та словами подяки прапор та аплодували зі словами: "Спасибі тобі , наш мужній воїне , за те, що захищаєш нас, нашу рідну Україну, її цілісність і гідність. Будь завжди під Божим захистом!"
Директорка навчального закладу Оксана БЕРВЕЦЬКА від імені присутніх подякувала гостеві за змістовне спілкування і запевнила ,що педагогічний колектив робить усе для того , аби виховувати справжніх патріотів України. А ще наголосила , що серед мужніх та вірних захисників України є багато випускників Зав'язанцівського ЗЗСО.
Побажала , щоб відвага та мужність, сила і честь допомогли якнайшвидше здолати ворога.
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!




























Немає коментарів:

Дописати коментар