неділя, 20 листопада 2022 р.

Толерантність врятує світ

 Міжнародний день толерантності - свято, яке відзначається 16 листопада у всьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО . Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості . У ній йдеться про рівність усіх людей , незалежно від їхнього віросповідання , етносу або кольору шкіри . Ці принципи закріпили у Загальній декларації прав людини , що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації , недопущення геноциду і покарання за нього .

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) у 6 класі під керівництвом Мартинович Є.М. була проведена година спілкування "Толерантність врятує світ ".
Здобувачі освіти дискутували про значення поняття "толерантність", писали ряд висловлювань, свої думки зображали на малюнках , створивши "Дерево толерантності" і "Квітку толерантності". Висновком може слугувати те, що толерантність - це навичка, яку необхідно розвивати, незважаючи на те, як ставляться діти до різних соціальних груп.









Немає коментарів:

Дописати коментар