неділя, 27 листопада 2022 р.

Світ ловив мене, але не впіймав

 За зеленими пагорбами Слобожанщини бродив майже три століття тому філософ і вчитель Григорій Савич Сковорода. І зараз над цими пагорбами так само гуляє вітер, колишуться трави.... З тих пір мало що змінилося.

Земля знову чекає вчителя, який нагадав би людям про іншу землю, про духовність Батьківщини, яка знаходиться у серці кожного.
Духовна спадщина безсмертного філософа є неоціненним надбанням. А його цитати досі розбурхують уми своєю глибиною та незбагненністю.
" Світ ловив мене, але не впіймав" - такими словами розпочали захід здобувачі освіти 9 класу Зав'язанцівської ЗЗСО l - lll ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) під керівництвом вчителя української мови та літератури Ванько В.С. Долучилися до заходу класні
керівники Гринда О.М. та Мартинович Є.М. , які разом з учнями створили стінгазети та книжкову виставку "Життя і творчість Григорія Сковороди".
Незважаючи на трагічні події, спричинені війною, українці не втрачають ні свободи, ні щастя в тому сенсі, як їх означив Сковорода. Ми бачимо, як саме зараз ідеї філософа отримують втілення в українському суспільстві.

















Немає коментарів:

Дописати коментар