четвер, 31 жовтня 2019 р.


Нетрадиційне малювання Останній подих осені 

Скоро прийде зима. Вона майже на порозі, зазирає у вікна, стукає у двері. Вже трава, де-не-де зелена, вкрита білим інеєм. Але осінь ще не визнала поразки остаточно: то там, то тут бачимо останні листки на деревах, на клумбах ще живі хризантеми, чорнобривці.  Вони квітують останні дні, і це сумно, але вони такі гарні і різнобарвні, що коли дивишся на них, на душі стає приємно. Скоро впаде останнє листя, скоро сховаються під снігом осінні квіти, але зараз, у цю мить, вони ще радують нас своїми барвами.

У ДНЗ «Сонечко » Зав'язанцівського НВК Мостиського району 31 жовтня 2019 року було проведено заняття «Осінні квіти» під керівництвом вихователя Бринько Ольги Миколаївни.

Такий вид малювання пальчиками тренує дрібну моторику рук. Малювання – це величезний досвід кольоросприйняття, тонкі тактильні відчуття і справжнє задоволення, яке ні з чим не порівняти! Малювання є одним з найбільш цікавих і захоплюючих занять для дітей дошкільного віку, це найдоступніший вид діяльності, який освоюють діти. 

Саме у дитячому садку постає завдання розвинути, зацікавити малюка, навчити його через різні види зоб­ражувальної діяльності відтворювати навколишній світ.

Малювання з використанням нетрадиційних технік зображення не стомлює дошкільнят, у них зберігається висока активність, працездатність протягом усього часу, відведеного на виконання завдання.

Діти отримують велике задоволення, це викликає гарний настрій, що, в свою чергу,сприяє активному засвоєнню умінь і розвитку творчих здібностей малюків. Адже мистецтво навчає радіти, любити, бути щасливими.

Оригінальне малювання розкриває творчі можливості дитини, дозволяє відчути фарби, їхній характер і настрій. І зовсім не страшно, якщо маленький художник забрудниться, головне - щоб він одержував задоволення від спілкування з фарбами й радів результатам своєї праці.









Немає коментарів:

Дописати коментар