понеділок, 4 березня 2019 р.

Ми – діти природи



    Чи часто ми замислюємося над тим, що треба зробити, щоб світ навколо нас ставав кращим, добрішим? Іноді для цього потрібно зовсім небагато.
     У Зав’язанцівському НВК Мостиського району 27 лютого 2019 року проведено ряд заходів, присвячених Дню благоустрою.
      День видався похмурим та вітряним, але це нікого не лякало. Впорядковувати шкільну територію вийшли всі: педагогічний колектив, учні, працівники молодшого обслуговуючого персоналу. Обов`язки та обсяг робіт було розподілено заздалегідь, тож учасники дружно взялися виконувати поставлені завдання.
       Всюди кипіла робота: педагоги та старші учні просапували газони й квітники, садили дерева, кущі, висаджували багаторічні рослини – іриси, лілії, тюльпани, нарциси. Поруч вчителі фізичної культури разом з вихованцями впорядковували спортивний майданчик. Молодші школярі висівали насіння айстр та чорнобривців, старанно підмітали доріжки та майданчик на подвір`ї, ретельно збирали сміття у відеречка. А технічні працівники вапнували дерева, прибирали територію. Тут і там лунали голоси, веселі перегукування…
       Час промайнув непомітно, всі трішки втомилися, але були задоволені результатом своєї праці: подвір`я було впорядковане, охайне, дерева в садку виділялися підбіленими стовбурами, земля на газонах підпушена, кожна рослинка дбайливо доглянута. Здавалося, що й день став яснішим та теплішим!








Немає коментарів:

Дописати коментар