понеділок, 11 березня 2024 р.

Спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

 26 лютого 2024 року минає 10 років від початку спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Ця трагічна дата нагадує нам про тимчасову втрату українських земель та про незламність кримськотатарського народу, який протягом десяти років бореться за свою свободу й повернення додому.

Наш заклад освіти Зав’язанцівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ( директор Оксана БЕРВЕЦЬКА )не оминув цю важливу дату. Для здобувачів освіти були проведені виховні заходи, присвячені подіям 2014 року. Під час уроків учні дізналися: про історичні передумови окупації Криму, згадали про хронологію подій лютого-березня 2014 року, обговорили значення спротиву окупації для України.
Важливою частиною виховних заходів стало створення тематичних малюнків. Діти висловили свої думки й почуття щодо Криму, його окупації та прагнення повернення до України. Роботи зображують український прапор над Кримом і українські символи єднання.
10 років – це лише мить в історії. Ми віримо, що Крим обов'язково повернеться до України, а кримський народ знову буде жити вільно та щасливо на своїй землі.
Ми прагнемо, щоб наші заходи стали кроком на шляху до справедливого миру, де кожен має право на вільне вираження власної волі та захист своїх прав. Разом ми будуємо майбутнє, яке ґрунтується на цінностях демократії, свободи та гідності.
Ці заходи не лише поглибили знання учнів про складні історичні події, але й виховали в них почуття патріотизму, стійкості та віри у краще майбутнє.
День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя став для всіх нас уроком єднання та нагадав, що Крим - це Україна, і ми обовʼязково повернемо наш півострів.
Слава Україні! 💙
Героям слава!💛






Немає коментарів:

Дописати коментар