понеділок, 11 березня 2024 р.

Небесна Сотня у вирій полетіла!

 До Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Оксана БЕРВЕЦЬКА) здобувачами освіти 10 класу та класним керівником Ольгою Бринько було проведено відкриту виховну годину "Небесна Сотня у вирій полетіла!"

Невпинно пливе час, але памʼять повертає нас у зиму 2013-2014 року, яка не просто змінила українців, а дала їм непохитну віру в себе, в свій народ та надію на краще майбутнє.
Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за європейський, демократичний спосіб життя. Саме 18-20 лютого змінили світогляд мільйонів українців. На привеликий жаль, цей протест не став безкровним. Ці триденні криваві протистояння силовиків і активістів назавжди вкарбувалися у нашій пам'яті. Згодом усіх невинних жертв протистояння називатимуть Небесною Сотнею...
”Небесна Сотня” – герої, які віддали своє життя заради вільної України. Герої, які уособлюють собою людську, громадянську, національну відвагу, патріотизм та самовідданість.
Памʼять про Небесну Сотню надихає нас зараз, коли ми продовжуємо героїчну боротьбу за свободу своєї країни.
Пам‘ятаємо…💔
Герої не вмирають! Вони тримають небо над Україною!





Немає коментарів:

Дописати коментар