субота, 2 грудня 2023 р.

Тренінги з надання першої домедичної допомоги!

 Слово має значення! Безпека і комунікація – це фундамент, на якому ми зводимо тренінги з надання першої домедичної допомоги!

Відповідно до реалізацію проекту «Впровадження ініціативи з популяризації добровільного пожежного руху у Мостиській територіальній громаді », укладеного між Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні та Мостиською міською радою.
В Зав‘язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ( директор Оксана БЕРВЕЦЬКА) завітали
Володимир Волошин- головний спеціаліст відділу організації та кадрового забезпечення Мостиської міської ради,відповідальний за ведення соціального захисту, який наголосив ,що основною метою тренінгу є комунікація завдяки , якій ми отримуємо важливу інформацію та спонукаємо до дій, що можуть врятувати життя.
Заступник начальника Самбірського районного відділу ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Благута розповів учням, як правильно викликати екстрені служби та що потрібно повідомляти під час виклику.
До цього заходу долучився інспектор ВЗНС Яворівського РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Ігор Куп'як. Він розповів дітям про правила поводження під час пожежі та техніку безпеки у закладі освіти та вдома, допоміг у створенні пам'яток « Пожежної безпеки».
Також учасники добровільної пожежної команда с. Зав‘язанці Дарія Костецька та Ігор Панчишин провели розвивальний тренінг з надання першої домедичної допомоги. Інструктори цікаво та доступно пояснили учням про три типи безпеки, розказали як зупинити кровотечу, накладати турнікети, робити штучне дихання.
Учні змогли наочно побачити багато цікавого та корисного і відпрацювати на практиці.
🔷
Висловлюємо подяку Представницькому Фонду міжнародної солідарності в Україні та Мостиській міській раді за організацію даного заходу!



Немає коментарів:

Дописати коментар