субота, 2 грудня 2023 р.

Засідання освітянської спільноти класних керівників

 День толерантності надихає дітей бути підтримкою для інших,незалежно від їхнього віку чи статусу. Вони вчаться,що навіть маленькі вчинки можуть мати велике значення!!!

У Завʼязанцівському ЗЗСО l-lll ступенів (директор Оксана БЕРВЕЦЬКА) 16 листопада відбулося засідання освітянської спільноти класних керівників. Відкрита виховна година«На доброму серці тримається світ», яку провела Юлія Пемпусь класний керівник 6 класу.
Ми живемо в складний і неспокійний час. I все частіше на вулиці ми будемо зустрічати різних людей. Хтось нам подобається, а хтось зовсім ні. Тому Юлія Михайлівна говорила дітям про почуття, яке дозволяє нам мирно жити серед інших про толерантність.
Здобувачі освіти вчилися проявляти толерантність по відношенню до себе та інших, а також вчилися встановлювати стосунки на
доброзичливій основі.
Учні переглядали цікаві відео, ознайомлювалися з поняттям "толерантність" різними мовами, слухали притчу про взаємини між людьми, про повагу і вміння знайти спільну мову,заповнювали опитувальник, створювали моделі толерантної людини, обговорювали вислови видатних людей за допомогою "квітки - пізнання". Наприкінці виховної години класний керівник вручала дітям «мішечок порад».
Бути людяними, вміти слухати, сприймати та розуміти, пробачати та цінувати, підтримувати та поважати один одного, - саме цьому ми намагаємося навчати наших школярів. Тому, будьмо толерантними.



Немає коментарів:

Дописати коментар