середа, 14 червня 2023 р.

Свято останнього дзвоника!

 Ось і пролунав останній дзвінок в Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директор Оксана БЕРВЕЦЬКА) . Цьогоріч це особливе свято, адже зібратися разом ми змогли завдяки незламним воїнам, які захищають нас.

Свято останнього дзвоника традиційно символізує закінчення навчального року. Для багатьох здобувачів освіти – це успішне подолання сходинки в шкільному житті, перехід на наступний рік навчання, а для випускників це особливо пам`ятний день, адже вони прощаються з рідним закладом освіти й вирушають у доросле життя.
Ранок розпочався з радісних та незабутніх моментів. Здобувачі освіти святково одягнені, зібралися на шкільному подвір’ї.Панувала атмосфера позитиву та очікування.Голосно звучала урочиста музика, звідусіль лунали теплі вітання, i кожне людське серце відгукувалося на передзвін дзвінка, що сповіщав про веселу пору канікул та відкривав дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості, проводжаючи випускників у доросле життя.
Директор закладу освіти Оксана БЕРВЕЦЬКА привітала усіх присутніх зі святом, побажавши успіхів,наполегливості та терпіння.
Також на святі був присутній заступник міського голови Любомир Корецький, який привітав випускників і всю нашу освітянську родину.
Здобувачі освіти підготували музичні номери,танці та виступи,написали побажання у "Часову капсулу",адресували онлайн-лист нашим захисникам і захисницям.
Ще раз вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника! Миру, здоров'я та вдалого літнього відпочинку!
Слава Україні!
Героям Слава!








Немає коментарів:

Дописати коментар