четвер, 13 січня 2022 р.

Святий Миколай

 17 грудня Святий Миколай гостинно завітав до вихованців ЗДО "Сонечко" Зав’язанцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) , пригостивши їх солодощами, подарувавши подарунки за їх добрі справи.

Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята – з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Св. Миколая, Новий рік, Різдво, Водохреща та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, бо Свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, як це й буває на святі…
Довго й старанно діти готували для Святого справжнісінький бал, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті. Діти допомагали дорослим прибирати ялинку іграшками, виготовленими власноруч та написали листа Святому Миколаю. Дошкільнята ретельно підготувалися, вивчили вірші, пісні про Святого, розучили нові таночки та ігри. По закінченні свята діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, а щоб так і на наступний рік відбулося – наші діточки будуть старатися не бешкетувати, вчитися, розвиватися і знову виглядатимуть свого Миколайчика у морозяне віконце.



Немає коментарів:

Дописати коментар