вівторок, 23 листопада 2021 р.

Національний укрок з безпеки дорожнього руху " Безпечна дорога до дому"

 19 листопада у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) проведено Національний укрок з безпеки дорожнього руху " Безпечна дорога до дому", який включав у себе заходи щодо формування основ безпечного поводження дітей на дорогах та вулицях міста. Різноманітною за змістом і формою була проведена профілактична робота з питань попередження дорожньо-транспортного травматизму.

Класні керівники провели хвилинки безпеки та єдиний національний урок «Безпечна країна». Під час цих заходів учителі використовували різноманітні форми та методи роботи з дітьми, такі як: перегляд відеосюжетів, формулювання проблемних питань, складання пам’яток, виготовлення лепбуків, читання та обговорення казок, відгадування загадок, інсценізації, виконання практичних завдань, різноманітні ігри, вікторини, тренінгові вправи.
Усі проведені заходи були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я, популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді. Заходи пройшли на належному рівні. День був цікавим, корисним та різноманітним.













Немає коментарів:

Дописати коментар