неділя, 5 вересня 2021 р.

 1 ВЕРЕСНЯ - ДЕНЬ ЗНАНЬ


Сьогодні у День Знань школа гостинно відкрила двері для своїх учнів. Маленькі школярики знову відправляться у цікаву та захоплюючу подорож по Країні Знань.
Директорка закладу освіти Оксана БЕРВЕЦЬКА привітала шкільну родину зі святом Дня Знань, побажала всім натхнення, здоров'я та миру над головою. Також із словами привітань виступили запрошені гості: Іван ПІДЦЕРКОВНИЙ - випускник нашої школи та староста Зав'язанцівського старостинського округу, отець Іван та представник Мостиської міської ради Володимир ВОЛОШИН- випускник нашої школи.
Перший урок у цьому навчальному році присвячений 30-ій річниці незалежності України, вшануванні пам’яті героїв, які віддали своє життя за Батьківщину. Учні переглядали відео про красу рідної землі, у цікавій ігровій формі говорили про свої бажання, мрії, висловлювали слова вдячності нашим захисникам, складали побажання один одному.
Особливим і дуже важливим у житті цей день є для наших першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання.
Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.
Педагогічний колектив Зав'язанцівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів щиросердечно вітає колег, учнів та батьків з початком 2021-2022 навчального року!














Немає коментарів:

Дописати коментар