неділя, 5 вересня 2021 р.

Прощавай,1 клас!

 Учні 1 класу Зав'язанцівського ЗЗСО I-III ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) разом із першою вчителько Галиною Анатоліївною Крутій провели свято "Прощавай,1 клас!" .

До цього дійства дітки старанно готувалися. Показували здобуті за рік навчання знання, співали, декламували вірші, вітаючи головного героя–Букварика. Радість та хвилювання охоплювали їхні серця, бо вони прощаються із першим класом та першою своєю книжкою – Буквариком.
Як дзвіночки лунали голоси дітей.
Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам, вчителям. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі, й перемоги, коли вчилися читати й писати літери.
Зі святом учнів привітала директорка закладу освіти Оксана Романівна, яка побажала першокласникам успіхів у навчанні, а батькам – любові, доброти, мудрості і терпіння.
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним з такою чудовою вчителькою, як Галина Анатоліївна, яка стала для діток і другом, і мудрим наставником, і другою мамою!
Все шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм надалі розвивати свої таланти та здібності







Немає коментарів:

Дописати коментар