субота, 6 березня 2021 р.

Відкритий урок з "Я у світі"

 

Ми народилися на такій чудовій, мальовничій землі – на нашій славній Україні. Нема життя без Батьківщини, бо Україна – це мати, яку не вибирають, бо Україна – це доля, яка випадає раз на віку, бо Україна – це пісня, яка вічна на цій землі.
Таким лейтмотивом у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІст. (директорка О.Р.Бервецька), в рамках декади педагогічної майстерності розпочався відкритий урок 4 березня 2021 року "Я у світі", у 4 класі вчитель М.Р.Козловська. Тема уроку "Державні символи України". Учні із захопленням прослухали розповідь про національні символи батьківщини, легенди про народні обереги українців.
Додали урочистого настрою чудові українські пісні та відео-кліпи. Відбулася презентація книжкової виставки-композиції «Моя чарівна неповторна Україна». Основою і окрасою виставки є прапор та герб України, створені руками учнів.
Символіка – візитна картка країни. Кожна країна має свої державні символи. В ході уроку діти розширили свої знання про державні символи України, разом заспівали гімн нашої країни.
Завершився урок творчою акцією «Долоньки миру». Діти залишили кольорові відбитки своїх долоньок з побажаннями миру та єдності в Україні.
Діти переконалися, тільки людина з добрим і чуйним серцем, працьовита і вольова може бути справжнім патріотом і громадянином своєї держави, по-справжньому любити і захищати, відстоювати її інтереси і приносити велику користь. Що більше буде зроблено для цього сьогодні, то краще житимемо завтра, і будемо гідними називати себе українцями.




Немає коментарів:

Дописати коментар