неділя, 1 березня 2020 р.

Діти єднають Україну!



   Патріотизм – основа духовного життя кожної людини, її прагнення до волі та процвітання своєї країни. Патріотизм становить одну з найважливіших складових частин національного світогляду і поведінки людини у її ставленні до рідного краю, до інших націй і народностей. Збереження історико-культурних традицій народу, знання героїчного минулого – це основа патріотичного виховання. Проводячи заходи на патріотичну тематику, ми не тільки вшановуємо пам'ять про тих, хто загинув, ми знайомимо з українськими традиціями минулого, створюємо нові тандеми української сучасності, розвиваємо почуття «національної гідності».
    У Зав'язанцівському НВК Мостиського району 26 лютого 2020 року,  учні 5-9 класів разом з класними керівниками підготували патріотичний флешмоб, який називається «Діти єднають Україну!», діти з неабияким захопленням готувались до цього дня.  Присутніх дуже вразили  номери,які підготували учні НВК. Найбільше патріотичне піднесення панувало під час виконання Державного Гімну України.
   Такій захід, за словами старшокласників, дуже позитивно впливає на формування національної свідомості та патріотичного духу в дітей. У такий непростий для України час це надзвичайно важливо, тому вихованці НВК закликають усіх не бути байдужими, адже саме від нас залежить доля не тільки нашої країни, але й Європи, та усього світу.







Немає коментарів:

Дописати коментар