субота, 22 лютого 2020 р.

Горить свіча і пам’яті сльоза, Додолу з неї краплями стікає, Земля ридає, плачуть небеса, Героїв Україна пам’ятає



19-20 лютого дні вшанування пам’яті Небесної Сотні. Ці події не могли залишитись без уваги вихованців ДНЗ «Сонечко» Зав'язанцівського НВК Мостиського району.
З метою патріотичного виховання вихователь Бринько Ольга Миколаївна  провела   заняття  присвячене  річниці подій на Євромайдані.
У  ДНЗ створено міні-музей героям Небесної Сотні «Герої не вмирають».
В ході заняття  звучав Гімн України, малята притиснули свої маленькі рученята до сердець, співаючи всім знайомі зворушливі слова. Говорили про те, що означає для кожного любити свою Батьківщину; розкривали поняття, що таке гідність, справедливість, мужність і відданість. Дошкільнята вже знають, що герої – це мужні, незламні, хоробрі, а ще відважні й самовіддані у бою та праці люди, це – люди, які здійснюють великі вчинки на благо інших.
Завершувались заняття відвідуванням міні-музею .Із тривогою в голосі маленькі дошкільнята читали вірші, присвячені Героям Небесної Сотні. Вшанувала їх хвилиною мовчання, запаливши свічечку пам’яті, спільно молились за мир, спокій, єдність, незалежність та суверенність нашої країни.
Завдяки
 такому заняттю пам’яті героїв майдану «Небесна сотня» діти не лише зрозуміли, хто такі патріоти,  які в пам’яті нащадків житимуть вічно.









Немає коментарів:

Дописати коментар