пʼятниця, 7 лютого 2020 р.

У школу, як у казку поверніться!



 Усе мине, та пам’ять не минає про  школу,  юність, вчителів, про неповторність і красу шкільних років!
         Чим дальше від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І дуже добре, що є така традиція щороку збирати випускників-ювілярів на вечір зустрічі у стінах рідної школи.
       1 лютого у теплій атмосфері родинного свята зібралися випускники Зав'язанцівського НВК Мостиського району. Тепер вони – вчителі, інженери, будівельники, медичні працівники, бізнесмени – усі знавці своєї справи. Радо зустріла школа своїх вихованців, усіх їх об’єднують ті самі вчителі, незабутні уроки, шалені перерви, веселі концерти, цікаві екскурсії.
  Учні НВК  підготували святковий концерт для ювілярів, під час якого кожен із присутніх мимоволі поринув у безтурботне дитинство та юність. Протягом усього вечора-зустрічі панувала тепла і доброзичлива атмосфера. Звучали пісні та вірші у виконанні учнів.                   
  У ніжній мелодії вальсу закружляли випускники школи та гості.
        З особливим трепетом відбувалися зустрічі з першими вчителями та класними керівниками.
         Зі словом привітання до гостей звернувся директор НВК Бервецька О.Р. Вона подякував ювілярам за те, що вони не забувають стежину до рідної школи, а також сказав, що школа гордиться своїми випускниками.
         Роки летять, але рідна школа не старіє, вона пам’ятає усіх випускників і гостинно запрошує до себе.
 Повертайтесь  до рідної школи, адже тут радітимуть Вам завжди, навіть, якщо Ви вже дорослі!










Немає коментарів:

Дописати коментар