вівторок, 3 квітня 2018 р.

Атестація – крок до творчості



    У Зав'язанцівському НВК Мостиського району  27 березня 2018 року  відбулося засідання атестаційної комісії І рівня. Під час якого,вчителі, які атестувалися  презентували свій педагогічний досвід, продемонструвати свої досягнення, здобутки, педагогічні знахідки.
    У міжатестаційний період педагоги НВК працювали над підвищенням професійного рівня: відвідували  заняття, семінари, вебінари, курси підвищення кваліфікації, конференції. На високому рівні проводили відкриті уроки, позакласні заходи з метою підвищення інтересу учнів до навчальних предметів, розвитку кругозору. Така робота відзначалася змістовністю, творчим підходом, умілим використанням інтерактивного, розвивального навчання з комп’ютерною підтримкою.
      Основними завданнями, які вирішувались у ході атестації, було стимулювання неперервного підвищення професійного рівня працівників, визначення відповідності займаній посаді та рівню кваліфікації.
   Педагогічна майстерність кожного вчителя формується  щодня і складається з пошуку інформації, експерименту, креативного підходу до справи. Але важливо повірити в своїх учнів, сподіватися на успіх, знайти свій підхід, любов'ю осяяти нелегку справу. І прийде успіх, і радість від роботи.




   

Немає коментарів:

Дописати коментар