середа, 11 квітня 2018 р.

У світі книги чарівної




Бібліотека... Тиша... Століття...
Тут книги розумні спокійно живуть
У тихій величній світлиці,
А двері широко відкриті ведуть
До знань золотої скарбниці.
Герої романів, легенд, повістей
Тут радо говорять із нами.
В книжках- відкриття всіх великих людей,
Думки, що хвилюють віками.
     Книга - це велике диво, створене людиною. Про все ми дізнаємося з книг. За допомогою них ми можемо зазирнути навіть у майбутнє, а також дізнатися, якими були давні цивілізації.
    Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок
    Саме з цією метою 11 квітня 2018 року  у сільській  бібліотеці с. Зав'язанці було організовано  пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «У світі книги чарівної». До  бібліотеки завітали учні Зав'язанцівського НВК разом з Вергун Василиною Богданівною. Екскурсію провела бібліотекар Задорожна Ганна Петрівна, яка провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у читальній залі.
    Також Ганна Петрівна познайомила дітей з правилами користування книгою та розповіла їм про абетковий та систематичний каталог, ознайомила з тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.
   Весело та радісно було у цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати її читачами. Усім дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від школярів.







Немає коментарів:

Дописати коментар