середа, 7 лютого 2018 р.

Забута мелодія дитинства


   Забута мелодія дитинства. Для кожного вона звучить по-різному. Для одних вона весела і безтурботна, для інших – трепетна і ніжна. Але для всіх – рідна, неповторна і неодмінно пов’язана зі школою.
    Тому і збираються випускники ювілейних років щороку у стінах Зав'язанцівського НВК Мостиського району, щоб зустрітися, згадати своє дитинство, юність, своїх учителів.
     3 лютого 2018 року під керівництво педагога-організатора Козловської Марії Романівни та  класного керівника Ванько Віри Степанівни прийшов той  довгоочікуваний радісний день – день зустрічі шкільних друзів.
       Учні радісно та гостинно зустрічали своїх попередників та вітали їх виступами. Як приємно було почути у виконанні майбутніх випускників 11 класу  пісню «Вечір шкільних друзів». Усіх гостей свята привітала директор НВК Бервецька Оксана Романівна. Але наших дорогих гостей ми зачарували не лише щирими, душевними піснями, а й жартівливими сценками,гуморесками та інтелектуальними завданнями, які підготували випускники.
       Веселощі, гарний настрій та вражаючу хвилю позитиву – ось що відчули усі запрошені. І ту доброзичливу енергію, яку дарували випускникам всі учасники свята та ведучі вечора – Ванько Роксолана,Нагай Віталій,Панчишин Христина та Ванько Василь.
   Своїми спогадами з випускниками поділились і випускники, які 25,20,15 та 5 років тому покинули стіни рідної школи.
  У своїх виступах усі випускники були одностайні – школа – найкраща пора дитинства та юності, а вчителі – люди, які відіграли важливу роль у їхньому професійному та людському становленні. Випускники дякували вчителям, учням за цікаво проведений вечір. 
  Після завершення свята усі присутні мали можливість оглянути оновленні приміщення школи та знову відчути себе учнями, побувавши у своїх класних кімнатах разом з класними керівниками.

      Будемо сподіватися, що вечір зустрічі сподобався нашим випускникам і він запам’ятається їм надовго.





Немає коментарів:

Дописати коментар