середа, 11 жовтня 2023 р.

День учнівського самоврядування

 Учитель - одна з найпопулярніших професій. І одна - з найскладніших. Адже хороший педагог повинен не тільки знати і доступно пояснювати свій предмет, а й прислухатися до думки учнів, вловлювати їхній емоційний стан, налаштовувати на позитив і досягнення мети і до всього цього, бути прикладом врівноваженої і життєрадісної людини. Саме вчитель допомагає нам знайти місце в суспільстві, обрати професію. 4 жовтня у Зав’язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ( директор Оксана БЕРВЕЦЬКА ) пройшов день учнівського самоврядування. Старшокласники побували в ролі вчителів та привітали всіх з святом.

💐💙💛
До цього дня вся учнівська родина старанно готувалася, продумували все до останньої дрібниці аби цей день став цікавим для усіх членів шкільної родини. Як завжди у період підготовки до Дня учнівського самоврядування були розподілені доручення між усіма лідерами, аби в День шкільного самоврядування, кожний знав чітко свою роль.
Потім розпочалися уроки, на яких, учні закладу освіти побували у ролі вчителів, класних керівників та адміністрації закладу. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. Впродовж усього дня адміністрація відвідувала уроки та контролювали навчально-виховний процес.
Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі.



Немає коментарів:

Дописати коментар