неділя, 30 квітня 2023 р.

День Цивільного захисту

 26 квітня 2023 року у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА)проведено День Цивільного захисту .Учасники освітнього процесу удосконалювали теоретичні знання й практичні навички щодо дій в умовах надзвичайних та екстремальних ситуацій; практичну перевірку здатності діяти за сигналами оповіщення цивільного захисту,користування засобами колективного та індивідуального захисту.

За сигналом оповіщення проведено евакуацію, під час якої здобувачі освіти та працівники продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
У цікавій цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли учням про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті ,небезпеку яку несуть у собі вибухові знахідки ,план дій під час радіаційної та хімічної небезпеки. Здобувачі освіти переглянули навчальні мультфільми та фільми ,виставки плакатів ,малюнків ;практично ознайомилися із засобами захисту органів дихання та шкіри ,надання першої допомоги. Була проведена зустріч із представником Добровільної пожежної команди Володимиром ДОБРОВОЛЬСЬКИМ села Зав'язанці.
Для учнів 1-4 класів Володимир Ярославович наголосив про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті та надання першої медичної допомоги.


















Немає коментарів:

Дописати коментар