четвер, 8 грудня 2022 р.

Допоможи ЗСУ вигнати русню

 День Збройних Сил України - це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

До Дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання підростаючого покоління у Зав'язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ( директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА) у 7 класі вчителькою математики Мартинович Є.М. був проведений підсумковий урок з теми "Множення многочленів". Урок проходив у формі гри-квесту "Допоможи ЗСУ вигнати русню!" У грі брало участь дві команди: команда ""Сині" і команда "Жовті".
Здобувачі освіти за легендою квесту мали допомоги Збройним Силам України виконати спеціальне секретне завдання, а за правилами - послідовно виконати всі завдання, які складалися із 10 локацій. Виконавши правильно всі завдання квесту, учні знайомилися з видами зброї та транспотними засобами, якими користуються наші захисники. В кінці гри-квесту їх чекала винагорода - це грамоти та хороші оцінки.
Здобувачі освіти усвідомили, що найцінніше в нашому житті - мир, спокій та стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни.















Немає коментарів:

Дописати коментар