середа, 12 травня 2021 р.

 Весна іде, і переможним кроком

В тюльпановому вічному вогні

Йде травень крізь хвилини, дні і роки,

Несе нащадкам спогади свої.

Багатьом героям, полеглим на полях битв Другої світової війни, не судилося побачити Перемогу. Немає вже поряд з нами й багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися відновлювати зруйновані міста, селища й села…
Не старіє, не зникає пам’ять воєнних літ 1939 – 1945 років.
На відзначення Дня пам’яті та примирення у Зав’язанцівському ЗЗСО І-ІІІ ст. (директорка Оксана БЕРВЕЦЬКА ) проведено урок-пам’яті у 9 класі «Пам’ятати заради майбутнього» під керівництвом учительки історії Лещишин Марії Богданівни.
Вшановано пам’ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні, воїнів загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.
Ми пам'ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Адже аме сьогодні твориться історія, учасниками якої є усі ми. І від кожного з нас залежить доля нашої Батьківщини
Ми свято шануємо пам’ять усіх,Хто власним життям нашу юність зберіг,Хто впав за свободу у грізну годину,За землю священну, за Україну!

Немає коментарів:

Дописати коментар