понеділок, 23 вересня 2019 р.

Найбільше я хочу, щоб мир був у світі, Як небо - у зорях, а місто - у квітах




  Під таким гаслом вихованці ДНЗ «Сонечко» Зав’язанцівського НВК Мостиського району долучилися до відзначення Міжнародного дня миру. Адже в цей день у всьому світі всі люди відзначають чи не найважливіший серед всіх днів року день – Міжнародний день миру.
Мир для найменших громадян України починається з привітної посмішки, теплоти та доброзичливості  вихователів, відчуття безпеки і комфорту, яким вони щоденно оточені в дитячому садку.

Вихователь Бринько Ольга Миколаїівна  23 вересня 2019 року провела з  дітьми виховний захід на тему «Ми за мир у всьому світі!». Вихованці  виготовляли символічні паперові голуби та  виготовили цікаву колективну роботи з голубами.

Збагатилися дошкільнята знаннями про нашу країну, її історію та державні символи. Почуття любові до своєї країни, бажання жити в мирі та злагоді з собою і Всесвітом.
Мир – найбільше із благ! Ми привертаємо увагу усього світу, показуючи, що у важкий час, як ніколи важлива єдність і хай кожен з нас – крапля в океані, та разом ми зможемо подолати усі негаразди.
     Ми впевнені: яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра.









Немає коментарів:

Дописати коментар